divendres

Truita de bledes i pernil al vapor





Ingredients per a una persona
200g de blades al vapor tallades i escorregudes
2 ous i una clara
25g de pernil salat
Sal i pebre a gust

Per coure al vapor:
Necessitareu un tros de paper de forn

Elaboració
1. Mulleu amb aigua i escorreu amb la mà el paper de forn. Desplegueu i col·loqueu-lo sobre la base de la Varoma. Reserveu
2. Poseu tres gots d'aigua dins del bol del robot de cuina Thermomix
3. Deixateu els ous i barregeu les bledes, el pernil i salpebreu al vostre gust.
4. Col·loqueu aquesta barreja al damunt del paper de forn que teniu a la Varoma. Programeu durant 15-20 minuts (segons la vulgueu més o menys feta) a temperatura Varoma, velocitat 1.
Quan la tingueu cuita podeu retirar-la donant-li la volta a sobre d'un plat de postra (que és la mida que fa la base de la Varoma)

Si no feu regim podeu acompanyar-la d'una salsa feta amb crema de llet o una samfaina, per exemple, i pels que sí que en feu d'una salsa de pebrot vermell escalivat.

Si preferiu o no teniu thermomix podeu fer-ho al forn.

Espero que us agradi la proposta!




Aquest plat ha estat elaborat amb productes ecos o de proximitat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...