dilluns 23 2011

Melmelada de taronja

Amb aquesta melmelada de taronja participo un cop més a la iniciativa de Memòries d'una cuinera. De fet, el que presentava avui s'haurà d'esperar una mica, perquè volia preparar una altra opció. He de dir que els Macarons d'en Narcís s'han menjat tot el sucre de casa.
La meva mare, sempre ens en feia de melmelada de taronja, tot i que, ella deixava els grills tots sencers i quedava espectacular.
La melmelada d'avui l'he fet al meu aire, perquè m'agrada provar a la cuina, de totes maneres penso anar fent més variants de les que conec.

Ingredients:
1/2 kg de taronges
300 g de sucre
1 llimona per fer suc

Elaboració
Renteu molt bé una taronja i ratlleu la seva pell. Reserveu
Peleu totes les taronges procurant treure ben bé la part blanca, seguidament tritureu-les amb una batedora elèctrica.
Poseu al foc un pot amb el puré de taronja, el sucre i el suc de la llimona. Remeneu.
Quan comenci a bullir abaixeu el foc i coeu a foc lent. Deixeu el sucre a punt de fil i llavors hi tireu la ratlladura de taronja i remeneu bé.
Aboqueu en pots i com podeu veure en la proporció de sucre he fet la quantitat justa per consumir en una setmana, no per guardar.

Espero que us agradi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...