dijous 05 2011

Patates vídues

Després de fer una visiteta al bloc de l’Emma del Taller de sucre i de veure les seves delicioses patates “casades”, m’ha vingut moltes ganes de menjar-ne.  En un plis plas m’hi he posat i aquí teniu les meves, això sí, vídues.

Ingredients per a dues persones
 2 patates grans
1 ceba mitjana
1 gra d’all
2 tomàquets madurs
1 fulla de llorer
Pebre vermell
sal
oli d’oliva

Elaboració
Talleu la ceba fineta
Ratlleu els tomàquets
Peleu el gra d’all

Perfumeu l’oli d’oliva fregint una mica l’all sencer, després el retireu.
En aquest oli sofregiu la ceba i quan estigui cuita afegiu els tomàquets i una mica de sal. Mentrestant peleu i talleu esqueixant les patates a daus. Quan tingueu el sofregit afegiu les patates i les cobriu d’aigua. Quan comencin a bullir, abaixeu una mica el foc. Deixeu coure 20 minuts.
Quan faltin cinc minuts per apagar el foc, les proveu de sal i afegiu una culleradeta de pebre vermell per sobre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...