diumenge

Arròs amb verdures i llagostins


És el primer cop que faig arròs a la cassola i l'acabo al forn. A l'última classe del cuiner Joan Dalmau, ens en va preparar tres de diferents i no sé quin dir-vos que era el millor. Avui us presento la meva pràctica adaptada als ingredients que tenia.


Ingredients per a tres persones:
1 sípia petita
6 llagostins
6 grapats d'arròs (2 grapats per persona)
1 carbassó petit
2 albergínies petites
1 pebrot verd
1 ceba grossa de Figueres
100g de pèsols
2 tomàquets madurs grossos
1 litre de brou de peix (en el meu cas en tenia de congelat)
1 culleradeta de pebre vermell
Pebre negre, sal i oli d'oliva verge

Preparació
Preescalfeu el forn a 180º
Talleu la sípia a daus i passeu-la per la paella amb els llagostins. Reserveu
Talleu les verdures al vostre gust. Ratlleu els tomàquets
Escalfeu fins a bullir el brou
Amb l'oli de fregir el peix feu un sofregit amb les verdures, com sempre primer la ceba, llavors la resta de verdures i al final els tomàquets.
Quan tingueu el sofregit fet, tireu l'arròs i doneu-li unes voltes amb les verdures, afegiu seguidament el brou, la culleradeta de pebre vermell, el polsim de pebre negre i sal al vostre gust.
Deixeu bullir cinc minuts a foc fort (comproveu la sal) i llavors poseu al forn 15 minuts més. Cinc minuts abans de retirar-lo poseu a sobre els llagostins.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...