El mercat municipal d'Olot s'ha vist envaït aquest matí, per una bona colla de blocaires que hem passejat per les seves parades acompanyats pel cuiner i amfitrió Pep Nogué junt amb els seus col·laboradors virtuals del bloc Fem un mos. Hem estat obsequiats amb un bon esmorzar amb productes de la terra i demostracions sobre com preparar les recuperades farinetes de Fajol (a mi, particularment, aquesta recepta m'ha captivat) i de com saber improvisar una estació meteorològica amb una bona ceba.
De fet, crec que tot el mercat ha estat pendent de que ens hi sentíssim com a casa.
Us deixo la crònica aquí perquè mentrestant l'estava preparant, he vist que la Marina ja l'havia penjat i m'he dit: feina feta!!!! Per tant, amb el vostre permís us envio cap a ca la Tapa't de Tapes
Des d'aquest bloc els enviem un munt de gràcies a tots els olotins dels llocs on hem estat i també als anfitrions
Ens ho hem passat tan bé que ja esperem repetir!