diumenge 27 2011

Llonza farcida amb acompanyament de pèsols

El plat d'avui està fet amb els talls de llonza farcida que vaig congelar. Així que el plat ha estat fet en un tres i no res!
La veritat és que aquesta llonza ha estat molt ben aprofitada. Us la presento acabada amb pèsols i una bona picada d'avellanes i julivert.

Ingredients per a dues persones

6 talls de llonza farcida
1 ceba de Figueres
1 tomàquet madur gros
1 grapat de pèsols pelats
1 grapat d'avellanes torrades
Unes branques de julivert fresc
Sal, oli d'oliva verge
Un polsim de pebre vermell
1/2 gra d'all (opcional)

Elaboració

Feu un sofregit al vostre gust amb la ceba i el tomàquet. Un cop cuit tireu els pèsols i deixeu-los fer unes voltes. Disposeu a sobre els talls de llonza farcida i deixeu acabar de coure a foc lent.

Feu una picada amb les avellanes i el julivert i el mig gra d'all si li heu posat. La picada la tireu gairebé a l'hora retirar-ho del foc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...