dilluns 07 2011

Magdalenes decorades

Avui volia estrenar un dels tres expositors de pastes que ens ha fet el meu pare i els volia estrenar fent "cup cakes". Encara que no sigui la traducció, a mi m'agrada dir-ne magdalenes decorades. 

Quan m’he posat a fer el sucre a punt de bola per elaborar la merenga, puf! S’ha espatllat el termòmetre!!!!!! Aggggg!
He hagut de demanar auxili al pastisser de casa, que ho fa a la manera tradicional. 

Un cop l'he tingut a la cuina, ja l’he enganxat perquè em vigilés mentre feia servir la màniga, perquè no us ho he dit, però jo també m’he estrenat amb el seu ús per decorar. Ha tingut la paciència de deixar-me fer i rectificat el que podia.

Així que aquí teniu el que m’ha sortit

Ingredients per a les magdalenes

200gr de farina
200gr de sucre
4 ous
80gr d’oli d’oliva
20gr de mantega
1 sobre llevat Royal
18 motlles de paper de magdalenes


Elaboració de les magdalenes

Preescafeu el forn a 180ºC
Garbelleu la farina i el llevat.
Poseu els ous i el sucre a la batedora, i barregeu bé, incorporeu l’oli i la mantega fosa.
Quan tingueu la barreja feta barregeu a mà a poc a poc la farina.
Poseu la massa en els motlles de paper i enforneu de 18 a 20 minuts.



Ingredients i elaboració de la merenga aquí perquè he fet servir aquest procediment de’n Narcís.

Ara, poseu la merenga en tres bols diferents i afegiu unes gotes o polsim de colorant alimentari a cadascuna. Barregeu i, ja podeu començar a practicar amb la mànega pastissera.

Això sí per exposar-ho en un expositor exclusiu i “xulo” com aquest, heu de tenir un pare, parent o amic que us el regali!






Aquí teniu el meu petit veí Robin, si l'hagués deixat, m'hagués ajudat a menjar-les!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...