dijous 17 2011

Pastís de iogurt

Avui visitant el bloc de la Marina Tapa't de tapes i altres plats he vist el patís de iogurt que ha fet i m'he aixecat a preparar-lo en un tres i no res.


Hi he fet dos petits canvis, un, canviar el sucre blanc pel moreno i l'altre no posar-hi fruits secs.
Dono fe de que és boníssim. Ens l'estem menjant tebi perquè fa una oloreta irresistible i ha quedat súper esponjós.

Ingredients

1 iogurt natural La Fageda
3 ous sencers
1 mesura de iogurt plena de sucre morè
3 mesures de iogurt plenes de farina
1/2 mesura de iogurt d'oli
1 sobre de llevat en pols
Una mica de pell de llimona ratllada

Elaboració

Preescalfeu el fon a 180ºC
Unteu amb mantega o oli i enfarineu una safata o motlle per anar al forn.
Poseu a la batedora el iogurt, els ous, l'oli, el sucre i la ratlladura de llimona. Remeneu i mentrestant garbelleu la farina junt amb el llevat. Afegiu a la batedora.
Quan ho tingueu ben barrejat col·loqueu la massa a la safata i enforneu.

A la Marina se li ha cuit amb 20-25 i a mi m'ha trigat una mica més. Cal que feu la prova de l'escuradents per veure que triga el vostre forn.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...