dijous 13 2011

Coca de recapte

Tot i que ja tinc alguna altra coca de recapte publicada, avui us presento aquesta perquè he fet una elaboració diferent a la de les altres vegades.
Aquest cop veureu que les verdures no són ni escalivades ni al vapor sinó passades per la paella.

Ingredients

1 base de pizza
1 albergínia
1 pebrot verd
4-5 tomàquets madurs
2 pastanagues
1 ceba gran
1 tros de tofu a les fines herbes
Formatge ratllat
100g de xampinyons
Oli d’oliva verge
Sal

Elaboració

Preescalfeu el forn a 200ºC. no he cronometrat el temps, he mirat que la base fos cruixent. Si veieu que se us torra massa de dalt, tapeu amb paper de plata perquè se us faci més la base.
Talleu a daus el tofu.  
Talleu ben petites totes les verdures (excepte tomàquets) i passeu-les per la paella amb un raig d’oli d’oliva i afegiu el tofu.
Poseu la base de pizza en una safata de forn i quan tingueu la verdura al punt, poseu-les a sobre de la massa.
Adorneu amb tomàquet tallat pel voltant  i olives.
 Una coca tan clàssica i tan soprenent!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...