Avui us he preparat una d'aquestes receptes
temptadores del llibre de rebosteria i pastisseria de la Thermomix. Ho faig amb tota
la picardia del món a veure si us engresco i ens encarregueu
una demostració a casa vostra i podem compartir uns bona estona amb aquest
magnífic robot de cuina que es capaç de sorprendre'm més cada dia.
Ara venen festes i crec que més
d'un ha pensat en fer-se un regal o regalar-lo i he pensat: perquè no puc ser
jo qui els ajudi a decidir? Hi ha una oferta immillorable, em coneixeu i sabeu que no diria una cosa per una altra.
Ingredients
120g de sucre llustre
400g de farina
240g de mantega pomada
1 ou
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC
1. Con
que no tenia sucre glaç el primer que he fet ha estat triturar-lo a velocitat
5-10 durant uns segons (fins que veieu que surt pols pel broc del tap).
2. Poseu
tots els ingredients al got del robot i programeu 20 segons a velocitat 5.
3. Guardeu la massa embolicada en film
transparent a la nevera durant 15 minuts.
4. Estireu la massa amb un corró i talleu les
galetes amb el talla pastes que més us agradi.
5. Poseu al forn durrant 10-12 minuts ja sabeu
que cada forn és un mont.
Per a la cobertura he fet servir xocolata 70% temperada
i per decorar diverses llaminadures.
Espero que us agradin