dijous 08 2012

Conill amb cervesa i salsa d'all





Igredients
1 conill trossejat (1kg-1,5kg)
40g d’oli d'oliva

1 ceba grossa de figueres
1/2 cervesa sense alcohol
1/4 de got d’aigua
Sal, pebre negre
7 a 9 grans d’all  (segons preferència)

Elaboració del guisat
1. Talleu a octaus el conill.
2.Poseu una mica d'oli d'oliva en una paella al foc i feu tomba i tomba només per enrossir els talls de conill.
3. Talleu la ceba en quatre trossos i poseu-los dins el got del robot de cuina Thermomix programeu 2 segons a velocitat 5
4. Obriu la tapa i escorreu amb l'espàtula les parets del got. Afegiu l'oli que teniu reservat i programeu 5 minuts a temperatura varoma i velicitat 1.
5. Obriu la tapa i afegiu el conill trossejat junt amb l'oli de la paella. Programeu 3 minuts a temperatura varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
6.Afegiu la cervesa, el mig got d'aigua, la sal, el pebre. Programeu durant 20 minuts a temperatura varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
7. Poseu en una safata

Elaboració de la salsa d'all
Peleu els alls i poseu-los al got del robot. Trinxeu els alls durant 4-5 segons a velocitat 5-10 amb 25g d'oli d'oliva (veureu com es torna blanc).Afegiu un polsim de sal si ho preferiu.

Abans de servir tireu la salsa d'all per a sobre
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...