dilluns 04 2010

Arròs a la cassola sense sofregit

Si mai teniu un convidat que no pugui menjar sofregit o que faci règim, aquí, us descric la recepta que he fet aquest cap de setmana.

Ingredients:
1 porro
1 grapat de mongetes tendres
1 tros de pebrot vermell
1 pastanaga
4 tomàquets madurs ratllats
1 cullerada sopera d'oli
Sal
1 polsim de pebre negre i vermell
1 polsim d'herbes de Provença
3 ous durs

Talleu totes les verdures (com mostra la fotografia). Poseu la cullerada d'oli a la cassola i la poseu a foc lent.

Seguidament hi tireu totes les verdures i els tomàquets ratllats. Tapeu la cassola perquè es vagin fent amb la seva aigua. Quan veieu que ja estan al "dente" hi afegiu l'arròs i la quantitat d'aigua calenta que tingueu mesurada (com sempre, depenent de la quantitat d'arròs).

La sal, el pebre i les herbes al vostre gust. Al final hi afegiu els ous durs tallats per la mitat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...