dilluns 25 2010

Bunyols amb farina de cigrons ecològics

Tenia curiositat per cuinar amb farina de cigrons i vaig comprar-ne una bossa d'ecològics.

Avui hi he provat per fer els bunyols i m'ha encantat.

Ingredients:
farina de cigrons
peix blanc
julivert
1 ou
sal i pebre negre
oli d'oliva per fregir
1/2 gra d'all (opcional)
1 grapat de pinyons

Elaboració:

Talleu el peix blanc a daus i els aneu col·locant en una batedora elèctrica, afegiu la resta d'ingredients: l'ou, el julivert, la farina de cigrons, la sal, el pebre, els pinyons, l'all si li voleu posar. La textura al vostre gust (dependrà de la quantitat de farina que hi poseu per espessir-ho més o menys).
En una paella antiadherent poseu l'oli d'oliva i a cullerades aneu fregint la pasta.
Així de bons o més us quedaran.
Què vagi de gust!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...