Enguany en Martí, la Clara i la Marta han estat els que han fet possible els panellets que podeu veure a les fotografies. Ells han estats els ajudants del mestre pastisser de casa.
Ingredients:
800 gr d'ametlla molta
3 clares 4 rovells d'ou
800 gr Sucre llustre
200 gr patata bullida
Codonyat
Coco ratllat
Ratlladura de llimona
Canyella en pols
Pinyons
Ametlla trinxada
Elaboració:
Feu un volcà amb la farina d'ametlla, al mig hi afegiu el sucre llustre i remeneu mentrestant hi afegiu una clara d'ou i la patata bullida aixafada.
Heu de fer una pasta que pugueu treballar-la be amb les mans, tireu-hi una mica de llimona ratllada perquè us hi deixi el perfum. El nombre de clares que hi afegireu dependrà de la quantitat d'ametlla.
Quan tingueu feta la massa, partiu-la varies parts, a fi de fer panallets de codony, de coco, de pinyons, d'ametla...
Els rovells d'ou els feu servir per enganxar els pinyons i les ametlles.
Tireu un raig d'oli d'oliva en una safata de forn i poseu-hi els panellets. Enforneu durant 7-8 minuts aproximadament (sabreu que estan cuits, quan veieu que s'han escardat).
Què passeu una bona castanyada!
800 gr d'ametlla molta
3 clares 4 rovells d'ou
800 gr Sucre llustre
200 gr patata bullida
Codonyat
Coco ratllat
Ratlladura de llimona
Canyella en pols
Pinyons
Ametlla trinxada
Elaboració:
Feu un volcà amb la farina d'ametlla, al mig hi afegiu el sucre llustre i remeneu mentrestant hi afegiu una clara d'ou i la patata bullida aixafada.
Heu de fer una pasta que pugueu treballar-la be amb les mans, tireu-hi una mica de llimona ratllada perquè us hi deixi el perfum. El nombre de clares que hi afegireu dependrà de la quantitat d'ametlla.
Quan tingueu feta la massa, partiu-la varies parts, a fi de fer panallets de codony, de coco, de pinyons, d'ametla...
Els rovells d'ou els feu servir per enganxar els pinyons i les ametlles.
Tireu un raig d'oli d'oliva en una safata de forn i poseu-hi els panellets. Enforneu durant 7-8 minuts aproximadament (sabreu que estan cuits, quan veieu que s'han escardat).
Què passeu una bona castanyada!