dilluns 11 2010

Truita de verdures a la planxa sobre llit de formatge

Aquesta truita està feta amb dues clares i un rovell d'ou.

Ingredients:

2 ous mitjans
1 tall albergínia escalivada
1 rodanxa de tomàquet d'amanir
Sal i pebre negre
Julivert fresc
1 tall de formatge sec ratllat
Oli d'oliva

Elaboració:

Reserveu per una altra ocasió un rovell d'ou i deixateu les dues clares i l'altre rovell. Afegiu la sal i el pebre.

Poseu la planxa al foc amb una cullereta d'oli perquè es vagi escalfant.

Talleu a daus petits la rodanxa de tomàquet i la tira d'albergínia, també talleu una branca de julivert fresc i ho incorporeu al deixatat.

Quan la planxa estigui ben calenta, passeu-hi un tros de paper de cuina per escampar be l'oli seguidament tireu-hi l'ou tot abaixant el foc.

Feu, tomba i tomba, al vostre gust. Un cop cuita col·loqueu-la a sobre del formatge ratllat i llestos!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...