dimecres 23 2011

Coca escura neveres

Des de que he descobert la "finíssima" cada setmana en compro una. M'he adonat de les possibilitats que té aquesta massa de pizza. Abans en feia truita de tots aquest ingredients.

A mitja setmana va bé escurar la nevera i treure aquelles miques de plats que hi hem anat guardant. 

En el meu cas: uns quants calçots, una safateta d'escalivada del diumenge, un grapadet de carxofes i uns quants espàrrecs verds bullits...


Ingredients:

10 calçots
Unes tires de pebrot escalivat
6-7 espàrrecs verds bullits
Un grapat de carxofes bullides
1 bossa de formatge ratllat
Oli d'oliva
1tomàquet madur i petit triturat

Preparació:

Netegeu i coeu els calçots al vapor (a la màquina 25 minuts). Reserveu
Preescalfeu el forn a 180º
Poseu la massa de pizza a la safata del forn, primer com sempre, pinteu amb tomàquet i suc de pebrot tota la base, seguidament, aneu afegint-hi els ingredients intercalats tal com veieu a la fotografia.
Al final ho amaniu amb un bon raig d'oli d'oliva i el formatge ratllat per a sobre.
Enforneu a 180º i el temps ja sabeu que mana el forn. 
Ha estat boníssima!

*Aquests tipus de coques van molt bé per portar-los als sopars de menjars compartits.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...