dimecres

Fals rissoto

Del sopar va quedar un plat d’arròs bullit, el podia haver fet servir a l’amanida però he tingut ganes d’experimentar. Aquest n’és el resultat

Ingredients per a dos persones

1 plat d’arròs bullit
1 albergínia
1 ceba tendra gran
1 pebrot verd
1 tomàquet madur
Oli d’oliva verge
1 culleradeta de pebre vermell
Sal
1 gra d’all
1 sípia
Un tros de formatge ratllat (el vostre preferit)

Preparació

Talleu la sípia a trossets petits. Poseu-la a bullir amb una mica d’aigua i sal. Un cop cuita reserveu i guardeu junt amb el brou.

Feu una picada amb l’all i julivert (el meu era julivert sec perquè no en tenia de fresc).

Talleu les verdures en juliana i sofregiu-les amb oli d’oliva. Quan estigui cuit afegiu l’arròs,  la sípia, el brou, el formatge, la picada, el pebre vermell i una mica més de sal si ho creieu convenient. Remeneu bé durant uns minuts (poc perquè l’arròs ja es cuit).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...