diumenge

Peus de porc


Avui he fet cuina d’aprofitament perquè, gairebé tot el que hi he posat tret dels peus, que els tenia congelats, la resta eren retalls de la setmana.

Ingredients per a dues persones:

2 peus de porc bullits
1ceba gran
1/2 porro
1 tros de pebre vermell
1 pastanaga
1 tomàquet madur
1 tros de carbassó
Restes d’embotit
Pebre negre
Pebre vermell picant
1 fulla de llorer
1 gra d’all
Oli d’oliva verge
Sal


Elaboració:

Tot i que els peus els vaig comprar bullits, tinc costum de tornar-los a bullir una estoneta amb una fulla de llorer.

Talleu petites totes les verdures i sofregiu-les una mica amb oli d’oliva. Quan creieu que esta cuit, afegiu els peus, les restes d’embotit i mica del brou de la cocció. Abaixeu el foc i deixeu coure a foc ben lent.

El pebre negre li podeu afegir quan vulgueu però, el pebre vermell deixeu-ho gairebé cap el final de la cocció junt amb l’all picat amb la mà de morter. Rectifiqueu de sal.
I, llestos!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...