Avui he fet cuina d’aprofitament perquè, gairebé tot el que hi he posat tret dels peus, que els tenia congelats, la resta eren retalls de la setmana.
Ingredients per a dues persones:
2 peus de porc bullits
1ceba gran
1/2 porro
1 tros de pebre vermell
1 pastanaga
1 tomàquet madur
1 tros de carbassó
Restes d’embotit
Pebre negre
Pebre vermell picant
1 fulla de llorer
1 gra d’all
Oli d’oliva verge
Sal
Elaboració:
Tot i que els peus els vaig comprar bullits, tinc costum de tornar-los a bullir una estoneta amb una fulla de llorer.
Talleu petites totes les verdures i sofregiu-les una mica amb oli d’oliva. Quan creieu que esta cuit, afegiu els peus, les restes d’embotit i mica del brou de la cocció. Abaixeu el foc i deixeu coure a foc ben lent.
El pebre negre li podeu afegir quan vulgueu però, el pebre vermell deixeu-ho gairebé cap el final de la cocció junt amb l’all picat amb la mà de morter. Rectifiqueu de sal.
I, llestos!