dilluns 16 2012

Caviar d'aubergine / caviar d'albergínia



Segona classe de francès amb pràctica inclosa 

Tal com us vaig dir quan la meva filla em va regalar el llibre de Maraboutchef amb les classes de francès incloses,  avui em plau presentar-vos la nostra primera elaboració.

Ingredients
1kg d'albergínies grosses
80ml de suc de llimona
60ml d'oli d'oliva
1 gra d'all picat
Sal i julivert picat (li he afegit)

Elaboració
Punxeu les albergínies amb una forquilla o amb la punta d'un ganivet. Poseu-les al forn sobre una safata untada amb oli. Coeu durant 30 minuts i quan les tingueu toves les treieu del forn i les deixeu refredar.
Partiu les albergínies  i traieu la polpa (a la recepta original van passades per un colador xinès) i poseu-la a la batedora elèctrica. Barregeu amb la resta d'ingredients i poseu la mescla en un bol de servir.
Serviu fred o a temperatura ambient (la recepta original ho acompanya amb bastonets) i acompanyeu amb pa torrat.
 
Les croquetes són del meu receptari particular, típiques de bacallà esqueixat i boníssima salsa beixamel. Arrebossades amb ou i farina de blat, aquestes no les he fet amb pa ratllat.



Plat ideal per fer tastets!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...