dimarts 03 2012

Mare de lluç en escabetx



Hi ha dies que fas curt amb el que compres, altres, per imprevistos, en sobra. Avui ha estat un d'aquests dies. Al matí he comprat mare de lluç i l'he fet enfarinada i ben cruixent, però per una d'aquestes coses que us comentava n'ha quedat. Així que he pensat fer-la en escabetx.
L'escabetx que faig és molt senzill, és el que sempre havia vist fer a casa. Us deixo la recepta

Ingredients
Mare de lluç sense espines
1 got de vinagre blanc
1-2 grans d'all
1 fulla de llorer
Oli d'oliva
Sal
Pebre vermell 

Elaboració
Saleu, enfarineu i fregiu la mare de lluç amb oli d'oliva. Reserveu
Talleu a rodanxes els grans d'all. Poseu un bon raig d'oli d'oliva en una paella i fregiu els alls sense que es cremin (agafaria mal gust), afegiu el got de vinagre i la fulla de llorer. Remeneu una estoneta deixant que el vinagre s'evapori una mica. Cap al final afegiu una cullerada de pebre vermell i seguiu remenant perquè el pebre no es cremi.
Poseu el peix en una safata i tireu l'escabetx per a sobre.



Espero que us agradi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...