dilluns 23 2012

Arròs a la cassola



Si feu servir aliments frescos, teniu l'èxit del menjar gairebé assegurat. Per aquest motiu va molt bé visitar durant el cap de setmana, les parades dels pagesos als mercats. Aquest cop, Mercat a Sant Feliu de Guíxols, on hi trovareu també una parada ecològica

Ingredients per a dues persones
Arròs (2 grapats per persona)
2 escamarlans frescos
2 gambes fresques
1 sípia petita fresca
1 ceba ecològica petita
2 tomàquets ecològics grossos i madurs
1 pebrot verd ecològic 
Oli d'oliva
Sal
Aigua (proporció una part d'arròs per tres d'aigua)

Elaboració
Renteu i talleu les verdures al vostre gust
Escalfeu l'aigua que fareu servir per fer l'arròs
Poseu un raig d'oli d'oliva en una paella i fregiu tomba i tomba els escamarlans i les gambes, llavors retireu-los i reserveu-los. En aquest mateix oli sofregiu la seva i el tomàquet.
En una paella a part coeu amb un raig d'oli d'oliva la sípia. Quan estigui cuita afegiu-la amb el seu suc al sofregit.
Passeu a incorporar-hi l'arròs i li doneu unes quantes voltes abans d'incorporar-hi l'aigua. Quan us hagi quedat ben barrejat, afegiu la quantitat d'aigua calenta corresponent.
Deixeu coure uns vint minuts i deu minuts abans de retirar-lo del foc, incorporeu-hi per a sobre les gambes i els escamarlans.

Mireu quin color rosset que ha agafat per sota. Ha quedat riquíssim! 

Ah! I de postres, unes bones prunes recient cullides de pagès!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...