La carn magra sembla la
peça pobre de la taula i és per això que avui la reivindico.
Pel meu gust, li dóna deu voltes al famós llom
però, a pocs llocs, per no dir cap, hi he vist a la carta d'entrepans la
possibilitat de fer-ne un amb carn magra.
És cert que la carn magra té més betes
greixoses, però també és cert, que de tant que es veuen, si un vol les pot
retirar abans de menjar. La carn magra és molt més tendre, més melosa i fins i
tot més gustosa.
Espero que us agradi la proposta d'avui
Ingredients
per a dues persones
4 talls de carn magra
2 patates grosses
Oli d'oliva
Sal
Elaboració
Saleu els talls de carn magra
Peleu i talleu a tires llargues i estretes les
patates
Poseu una paella antiadherent al foc amb oli
d'oliva (uns tres dits d'alçada). Quan estigui calent tireu-hi les patates i
les deixeu enrossir. Un cop cuites, deixeu-les escórrer sobre paper de cuina absorbent.
Unteu una planxa amb oli d'oliva i poseu els
talls de carn a sobre. Coeu al vostre punt
Aquest plat anirà acompanyat d'una amanida
verda, amb ceba tendre, tomàquet i olives.
L'oli que heu fet servir per fregir les
patates queda completament net i us podrà servir per altres elaboracions a la
cuina.
Un plat senzill, econòmic i que sempre ve de
gust.