diumenge

Ous farcits amb samfaina



 No cal dir gaires coses si el producte va de l'hort a la taula.


Ingredients per a tres persones
1 pebrot vermell
1 ceba tendra gran
2 tomàquets madurs grossos
10 mongetes tendres
1 albergínia
Oli d'oliva verge
6 ous (dos per persona)
2 tires de pebrot escalivat per decorar

Elaboració
Bulliu els ous amb aigua uns 12 minuts. Un cop freds els peleu i reserveu.
Talleu les verdures a dauets
Per a la samfaina poseu un raig d'oli d'oliva en una paella i tireu-hi les verdures i una mica de sal. Deixeu coure ben a poc a poc i a foc lent.
Partiu per la meitat els ous i separeu la gema de la clara. En un plat aixafeu les gemes i unes cullerades de samfaina. Ompliu amb aquesta massa les clares.
Poseu una capa de samfaina en una safata i col·loqueu els ous a sobre. Decoreu amb una tireta de pebrot escalivat o al vostre gust!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...