dimarts 09 2012

Cigrons amb pebrot i tomàquet


Avui he escurat la nevera i aquest és un dels meus resultats!

Ingredients per a una persona
1/2 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba mitjana
25g d'oli d'oliva
4 tomàquets petits i madurs
1/2 pot de cigrons cuits
sal i pebre negre

Elaboració amb el robot
1. Renteu i poseu els tomàquets al got de la Thermomix. Trinxeu durant 5-10 segons (per tal de que la grana us quedi ben trinxada)  a velocitat gradual 5-10.
2. Partiu la ceba i els pebrots i afegiu-los al got i programeu 2 segons a velocitat 5.
3. Obriu la tapa i escureu les parets cap avall amb l'espàtula. Afegiu l'oli, la sal, el pebre negre i programeu 10 minuts a temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
4. Esbandiu amb aigua els cigrons i afegiu-los  10 minuts més a temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.

Elaboració manual
Ratlleu els tomàquets. Talleu la ceba i els pebrots a quadres.
Poseu l'oli en una paella i afegiu els ingredients amb la sal i el pebre . Deixeu coure a poc a poc i cinc minuts abans de treure'l del foc afegiu els cigrons prèviament esbandits amb aigua.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...