dimarts 23 2012

Sopa escaldada




Hi ha dies que el cos et demana un menjar lleuger, suau i alhora nutritiu. Per aquestes ocasions us presento aquest plat, que també és ideal per recuperar-se, per exemple d'un refredat.

Ingredients
1 litre i mig d'aigua
1 carcassa de pollastre ecològic
Alguns menuts del pollastre com per exemple el pedrer, coll...
2 patates mitjanes
2 poms de col i flor
1 ceba grossa
2 pastanagues
1 tros de carbassa
1/2 branca d'api
Dues llesques de pa de pagès
Sal

Elaboració
Poseu l'aigua amb el pollastre deixeu bullir deu minuts i afegiu les altres verdures però abaixeu el foc i que vagi coent a foc lent amb la tapa posada. Deixeu bullir 40-45 minuts i una estoneta abans de retirar tireu sal.

Presentació del plat
Poseu les llesques de pa al plat i aboqueu a sobre dos cullerots ben calents del brou. A vegades a sobre s'hi tira una mica de pebre negre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...