Avui, només us presento a la Cleta, la meva
dolça aranya. Està requetebona i només us n'ensenyo una perquè les altres les
vestiré demà.
La fórmula és del fantàstic llibre de pastisseria del
robot de cuina Thermomix, el disseny ja es una altra cosa.
Elaboració amb el robot:
Ingredients per 24 motlles
250g de sucre
250 de farina
120g de llet
4 ous
1 pessic de sal
250g de mantega a temperatura ambient
1 polsim de sucre amb aroma de vainilla o unes
gotes d'essència de vainilla
1 sobre d'impulsor
motlles de paper per a magdalenes
Elaboració
1. Preescalfeu el forn a 200ºC
2. Peseu el sucre i la llet a la Thermomix i
reserveu
3. Separeu les gemes de les clares
4. Col·loqueu la papallona al got, encaixada a
sobre les ganivetes i incorporeu les clares i la sal programeu 4 minuts
velocitat 3,5 i reserveu dins un bol gros. Seguidament poseu la mantega al got i
programeu 15 segons a velocitat 3
5. Sense programar i a velocitat 4 afegiu pel forat
el sucre, les gemes una a una i la llet. Quan ho veieu ben barrejat incorporeu
la farina amb l'impulsor 30 segons a velocitat 4
6. Aboqueu aquesta massa a poc a poc sobre les
clares reservades i feu com sempre amb moviments suaus de dalt a baix.
7. Poseu la massa en una màniga pastissera i
repartiu, com sempre, fins els 3/4 del motlle.
8. Deixeu reposar durant mitja hora i enforneu
durant 12 minuts però com sempre feu la prova de l'escuradents perquè cada forn
és un món.
Elaboració a mà
De fet, per elaborar-les a mà segui els mateixos passos. Clares a punt de neu...
Espero que me'n deixin per decorar demà. Hi ha
qui ja s'ha fet un got de llet!!!!!!!
Ah! la decoració la vaig veure molt semblant per la xarxa l'any passat, sé que era més bonica però no l'he sabut veure aquest any. Massa artística no està però...
Ah! la decoració la vaig veure molt semblant per la xarxa l'any passat, sé que era més bonica però no l'he sabut veure aquest any. Massa artística no està però...