Si l'hagués fet rectangular, l’hagués titulat coca, al ser arrodonit he preferit pa de pessic però, la fórmula hagués estat la mateixa. Cada dia abans d'anar a la feina, n'esmorzaré un boci amb llet.
Ingredients:
3 ous
100g de sucre
100g de farina de blat
50g de mantega
1 sobre de llevat
1 sobre de llevat
Ratlladura de llimona
1 pera (no la veureu a la fotografia perquè ha estat una decisió d’última hora).
Preescalfeu el forn a 180ºC
Preparació:
Pasteu a màquina els ous, el sucre i la ratlladura de llimona. Quan estiguin muntats, afegiu la farina i el llevat prèviament garbellat. Remeneu amb una espàtula suaument, perquè quedi ben incorporada la farina, afegiu la mantega fosa i els flocs de xocolata.
Prepareu un motlle i unteu-lo amb oli d’oliva, llavors empolvoreu els costats amb farina i disposeu la pera pelada i tallada fina al fons. Tot seguit tireu-hi la pasta i enforneu.
Em sap greu però, el temps, l’haureu de vigilar, perquè m’he oblidat de mirar-lo. L'he controlat i quan m’ha semblat que ja era cuit, he fet la prova de l’escuradents.
Ara ja només em queda esperar a dema!