La cuina d'avui ha marxat cap a França. N'he emmanllevat un plat molt fàcil i bo.
Per si voleu saber la història de la Quiche podeu prémer aquí
Ingredients per a tres persones:
1/2 manat de bledes
1 pot de nata de cuinar
1 calleradeta de mantega
3 ous
1 ceba de Figueres
1 rotlle de pasta brisa
Unes tires de pebrot vermell escalivat
Oli d'oliva
Sal i pebre negre molt.
Elaboració:
Bulliu amb poca aigua les bledes, coleu-les i reserveu.
Foneu lentament la mantega a foc molt suau.
Talleu o trinxeu la ceba i coeu-la amb dues cullerades d'oli d'oliva a foc suau.
Mentrestant poseu en un motlle la pasta brisa
Bateu els ous en un bol, seguidament hi afegiu la nata de cuinar, la ceba cuita, les bledes i les tires de pebrot tallades. Quan ho tingueu ben remenat, afegiu-hi sal i pebre al gust.
Al forn mitja hora.
Com sempre, sabreu quan estigui cuita, si la punxeu amb un escuradents i surt sec.
Un plat, que sempre té exit