diumenge 16 2011

Musclos

Com veieu, fa uns dies, que estic fent plats de cuina una mica més elaborats, per tal de fer créixer una mica el meu projecte de plats clàssics catalans.

Avui, us presento, els Musclos a la catalana
(penseu que sempre hi poden haver variacions, faig l'estil de casa)

Ingredients:

1kg de musclos
1 ceba de Figueres grossa
1 gra d'all
1 gotet de vi blanc
2 tomàquets madurs grans
Oli d'oliva verge
Julivert fresc picat
Sal i pebre negre.

Elaboració: 

Primer bulliu els musclos amb poca aigua (cobriu-los). Quan s'hagin obert, els coleu i els reserveu. Guardeu l'aigua de la cocció.

Talleu o trinxeu la ceba i el tomàquet. També talleu petit l'all.

Poseu dues o tres cullerades d'oli d'oliva en una paella, tireu-hi la ceba, quan estigui cuita, hi afegiu el tomàquet, deixeu-lo sofregir una mica, abans d'afegir-hi l'aigua de la cocció dels musclos.

Un cop cuit, hi afegiu el gotet de vi i l'all trinxat. Deixeu reduir lentament una estoneta ,abans d'afegir-hi els musclos.

La sal i el pebre i el polsim de julivert, com sempre al vostre gust.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...