Ahir, quan vaig visitar el bloc dels Fogons de la Bordeta, em van venir moltes ganes, de fer el plat de pasta fresca amb verduretes que ens van presentar.
Avui, he anat a comprar la crema de llet i m'he posat a fer-lo, això si, amb alguna variant, perquè he pensat que faria servir les quatre verdures, que a vegades queden a finals de setmana.
He seguit les seves indicacions, tret de que he fregit sis llagostins congelats.
Ingredients (tres persones)
1 bossa de tallarines fresques
1 ceba mitjana de Figueres
3 pastanagues petites
1 tros de carbassó
6 llagostins
1 brick de crema de llet ATO
oli d'oliva
sal i pebre
1 branqueta de julivert fresc
Elaboració:
Talleu les verdures ben petites i poseu-les al foc, amb dues cullerades d'oli. Coeu-les a foc lent.
En una paella a part, fregiu els llagostins. Un cop cuits els peleu i els reserveu.
Quan la verdura estigui cuita, hi afegiu la crema de llet i tal com ens recomanen, ho deixeu reduir.
Coleu les tallarines i les afegiu a les verdures, junt amb els llagostins.
Serviu calent amb una branqueta de julivert.
Un plat, que no havia fet mai amb crema de llet i, que ens ha agradat moltísim