Amb aquesta recepta participo en el recull de receptes del 15
Ingredients:
Una massa de pizza ja preparada
2 carxofes grosses
1 ceba de Figueres
1 grapat de pèsols
1 llauna de tonyina
1 tomàquet madur triturat
1 pebrot vermell escalivat
1 sobre de formatge ratllat (diverses classes)
Preparació:
Talleu a làmines fines les carxofes i les fregiu amb oli d’oliva. Escorreu i reserveu
Bulliu els pèsols amb una mica d’aigua i sal. Escorreu i reserveu
Preescalfeu el forn a 200ºC
Poseu la massa de pizza en una safata de forn (deixeu a sota el mateix paper que porta).
Escampeu una fina capa de tomàquet natural triturat i la ceba, a sobre les làmines de carxofes, a sobre d’aquestes,les tires de pebrot, els pèsols i la tonyina escorreguda. A l’última capa, escampeu el formatge ratllat.
Cap al forn!
Ja sabeu que cada forn és un món, el meu va trigar un quart d’hora. Val més que el vigileu.
Espero que us agradi!