He fet una coca ràpida pels esmorzars d'aquesta setmana. És molt bona per sucar amb llet i cola-cao, amb llet d'ametlles o per menjar sola, perquè com podeu veure va acompanyada de pinyons i bocinets de xocolata.
Avui no he penjat les fotos del procés, perquè ho he barrejat tot de cop i ho he pastat amb la màquina.
Ingredients:
150g de sucre
150g de farina
2 dits d'oli d'oliva (mesurats en un got)
3 ous sencers
Pell de llimona ratllada
Xocolata
Pinyons
1 sobre de llevat Royal
Elaboració:
Poseu un paper de forn a sobre d'una safata untada amb oli.
Preescalfeu el fon a 180ºC
Poseu en el recipient de la batedora, els ous, la farina, el llevat, el sucre, la ratlladura de llimona i amasseu. A mig amassar, tireu-hi a poc a poc l'oli d'oliva. Doneu-li unes quantes voltes més i ja podeu posar-la a la safata del forn. A sobre tireu-hi els pinyons i la xocolata.