M'agrada molt la combinació d'arròs bullit amb pèsols. Avui, m'ha semblat molt adient fer aquest plat després de dos dies de fer sofregits.
Ingredients:
Arròs blanc
1 gra d'all
1 grapat de pèsols pelats
Sal
Oli d'oliva verge
Preparació:
Peleu un gra d'all
Poseu un pot amb aigua al foc ( tres parts d'aigua per cada una d'arròs) amb un polsim de sal i el gra d'all. Quan comenci a bullir afegiu l'arròs, els pèsols i un bon raig d'oli d'oliva (si els pèsols us agraden més "al dente" espereu que l'arròs bulli uns deu minuts abans d'incorporar-les-hi). Remeneu.
Normalment, com ja sabeu, l'arròs es cou en 20 minuts. Si no us agrada l'all, us recomano, que abans de treure'l del foc el retireu amb una cullera perquè, si espereu massa es pot desfer i es pot barrejar amb l'arròs.
Normalment, com ja sabeu, l'arròs es cou en 20 minuts. Si no us agrada l'all, us recomano, que abans de treure'l del foc el retireu amb una cullera perquè, si espereu massa es pot desfer i es pot barrejar amb l'arròs.