divendres 25 2011

Truita de bocins d'espàrrecs acompanyada d'espàrrecs a la planxa

Per aportar una mica més de fibra als menjars d'aquesta setmana i per acabar el manat d'espàrrecs, avui, he preparat aquest plat.

Ingredients:
Espàrrecs verds
2 ous
Sal
Oli d'oliva
1 tomàquet madur


Preparació:
Trenqueu els espàrrecs clàssicament  (apartant el tronxo més dur) però no llenceu cap tros encara.  
Escaldeu en un pot amb aigua i sal els espàrrecs durant dos minuts Escorreu-los i reserveu
Prepareu la planxa i quan l'hagiu posat al foc escampeu-hi un raig d'oli per sobre. Quan sigui calenta hi poseu els espàrrecs (com indica la fotografia) amb una mica de sal per sobre i un tomàquet madur partit per la meitat.
Talleu unes quantes làmines de les cues dels espàrrecs que heu reservat (veureu que encara hi queden alguns trosets  tendres) i poseu-les en una paella amb un rajolinet d'oli, feu tomba i tomba uns minuts i reserveu.

Deixateu dos ous, afegiu-hi les làmines i feu la truita amb molt poc oli.

Prepareu el plat amb la truita i acompanyeu-lo amb dos espàrrecs amanits amb oli d'oliva a sobre  i un tros de tomàquet amb un mica de sèsam a un costat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...