Per aportar una mica més de fibra als menjars d'aquesta setmana i per acabar el manat d'espàrrecs, avui, he preparat aquest plat.
Ingredients:
Espàrrecs verds
2 ous
Sal
Oli d'oliva
1 tomàquet madur
Preparació:
Escaldeu en un pot amb aigua i sal els espàrrecs durant dos minuts Escorreu-los i reserveu
Prepareu la planxa i quan l'hagiu posat al foc escampeu-hi un raig d'oli per sobre. Quan sigui calenta hi poseu els espàrrecs (com indica la fotografia) amb una mica de sal per sobre i un tomàquet madur partit per la meitat.
Talleu unes quantes làmines de les cues dels espàrrecs que heu reservat (veureu que encara hi queden alguns trosets tendres) i poseu-les en una paella amb un rajolinet d'oli, feu tomba i tomba uns minuts i reserveu.
Deixateu dos ous, afegiu-hi les làmines i feu la truita amb molt poc oli.
Prepareu el plat amb la truita i acompanyeu-lo amb dos espàrrecs amanits amb oli d'oliva a sobre i un tros de tomàquet amb un mica de sèsam a un costat.