dijous 16 2011

Crema de porros

A casa la crema de porros o Vichysoise, ens agrada molt. La faig tot sovint però, aquest cop té "truqui". Ahir va haver-hi classe de cuina amb en Dalmau cuiner i, aquest va ser un dels plats que ens va preparar.

Ingredients per a quatre persones
3 porros grandets
1 pastanaga
1 carbassó
2 patates mitjanes
2 gots de brou de verdures
2 gots de llet semidescremada
100 cl de crema de llet
1 branqueta d'api
Sal

Elaboració:
Peleu el carbassó i les patates. Talleu a daus regulars totes les verdures i cobriu amb la llet i el brou (meitat per meitat). Poseu sal i deixeu bullir fins que estigui tot cuit.
Un cop cuit ho tritureu i ho passeu pel colador xinès (jo no li he passat). Guardeu a la nevera per servir-lo fred. Afegir crema de llet us ho deixo al vostre gust.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...