dissabte 04 2011

Sopa de pa amb brou de peix


Aquesta setmana vaig anar a comprar bruixes i, amb totes les espines vaig fer un brou amb la intenció de fer-hi una bona sopa de pa.

Ingredients per a dues o tres persones:
1 litre de brou d’espines de peix, una fulla de llorer i un gra d’all
2 llesques de pa de pagès sec
1 tomàquet gros madur
1 gra d’all
1 ceba de Figueres
1 culleradeta de pebre vermell
Oli d’oliva
Sal
1 ou dur

Elaboració:
Torreu les llesques de pa al forn o a la torradora
Poseu al foc una paella o casola amb un raig d'oli. Afegiu l’all i la ceba tallada laminats, deixeu coure una mica però, vigilant que no es cremi l'all. Després tireu el tomàquet ratllat i sofregiu.
Un cop cuit, afegiu el pa esmicolat i part del brou. Remeneu amb una forquilla o batedora de mà i aneu rectificant de sal i de brou segons us convingui d’espessa. Al final afegiu una culleradeta de pebre vermell i si voleu una picadeta de julivert.
Si us agrada picant podeu fer servir pebre vermell picant.
Serviu la sopa acompanyada d’ou ratllat pel damunt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...