No vaig calcular bé
les racions quan vaig fer arròs i fideus
amb el brou de l'escudella i me'n va quedar. Ja sabeu que passa en aquests casos; la pasta i l'arròs es beuen tot el brou i queda com una massa.
Em vaig engrescar pensant amb que el
convertiria.
Aquí us deixo la
meva proposta.
Ingredients
1 tall de cansalada
viada
2 racions d'arròs i
fideus bullits
1 ceba
1 tomàquet
Una mica de formatge
ratllat tipus Emmental
Un polsim de curri
1 gra d'all
Sal i pebre
Oli d'oliva verge
Elaboració
Talleu a trossos la
cansalada viada
Poseu un rajolinet
d'oli dins d'una paella calenta i afegiu la cansalada viada fins deixar-la
torradeta al vostre gust.
Lamineu l'all i ratlleu
el tomàquet i la ceba. Sofregiu tot, però vigilant que no es cremi l'all.
Un cop cuit el
sofregit, afegiu l'arròs i fideus. Salpebreu, tireu el curri i aneu remenant.
Abans de treure'l del foc afegiu el formatge ratllat i seguiu remenant perquè
quedi tot ben barrejat. Veureu com fins i tot s'enrosseix una mica.
Serviu calent. Riquíssim!!!!!