diumenge 27 2013

Arròs integral amb verdures




Avui en Narcís ha preparat una cassola d'arròs amb verdures exquisida! Va ser la classe de Joan Dalmau Pratsevall va donar divendres passat. Quan la va veure ja va dir: aquesta per diumenge!
A mi em va de perles que en Narcís m'acompanyi al curs de cuina perquè s'anima ell a fer les elaboracions i jo només tasto i paro la taula. També va bé un descans de cap de setmana.
He de dir que la recepta original d'en Joan hi va salsitxa però no en teníem i el pebrot ha tingut que ser vermell pel mateix motiu. 

Ingredients per a 4 persones
1 ceba grossa o dues de mitjanes
4 tomàquets madurs
3 carxofes
100g de pèsols
1 litre de brou de pollaste
1/4kg d'arròs integral
2 branques de bròquil
Picada d'all i julivert
Elaboració
Peleu i talleu fina la carxofa i la ceba.
Talleu el bròquil a branquillons petits i el pebrot a dauets
Poseu oli en una paella al foc i sofregiu la carxofa, el bròquil, el pebrot i els pèsols. Reserveu
Sofregiu amb oli la ceba i quan estigui daurada afegiu l'all tendre tallat. Peleu i talleu els tomàquets i afegiu-los al sofregit. Quan estigui cuit tot ajunteu-ho i feu un tomba i tomba. Ara afegiu l'arròs i remeneu una mica abans d'abocar-hi el brou molt calent. Remeneu i deixeu-lo bullir uns cinc minuts, afegiu la picada i proveu la sal abans de enfornar-lo durant 20-25 minuts (recordeu que és integral i el temps de cocció varia, cal que llegiu les instruccions de l'envàs)


Joan ha quedat diví!

  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...