divendres 18 2013

Trinxat de verdures bullides de l'escudella




Normalment d'aquestes verdures en faig croquetes però aquest cop les volia engalanar d'una altra manera.
Amb l'altre tall de cansalada viada que vaig comprar per preparar la nova imatge d'arròs i fideus he empolainat el plat que us presento.
Veureu que faig un tall de cansalada per a dues persones, vosaltres podeu augmentar depenent del vostre gust o de la quantitat de verdura que tingueu.
Plat senzill, ràpid i econòmic.

Ingredients
1 tall de cansalada viada
1-2 racions de verdura bullida de l'escudella
1 ceba
1 tomàquet
1 gra d'all
Sal i pebre
Oli d'oliva verge

Elaboració
Talleu a trossos la cansalada viada
Talleu dues rodanxes del carbassó per a la decoració del plat.
Poseu un rajolinet d'oli dins d'una paella calenta i afegiu la cansalada viada fins deixar-la torradeta al vostre gust.
Lamineu l'all i ratlleu el tomàquet i la ceba. Sofregiu tot, però vigilant que no es cremi l'all.
En un plat trinxeu les verdures al vostre gust i quan la cansalada estigui rosseta li aboqueu. Remeneu perquè es vagi torrant.



Decoreu i serviu calent
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...