Normalment
d'aquestes verdures en faig croquetes
però aquest cop les volia engalanar d'una altra manera.
Amb l'altre
tall de cansalada viada que vaig comprar per preparar la nova imatge d'arròs i
fideus he empolainat el plat que us presento.
Veureu que
faig un tall de cansalada per a dues persones, vosaltres podeu augmentar
depenent del vostre gust o de la quantitat de verdura que tingueu.
Plat senzill,
ràpid i econòmic.
Ingredients
1 tall de
cansalada viada
1-2 racions
de verdura bullida de l'escudella
1 ceba
1 tomàquet
1 gra d'all
Sal i pebre
Oli d'oliva
verge
Elaboració
Talleu a
trossos la cansalada viada
Talleu dues
rodanxes del carbassó per a la decoració del plat.
Poseu un
rajolinet d'oli dins d'una paella calenta i afegiu la cansalada viada fins
deixar-la torradeta al vostre gust.
Lamineu
l'all i ratlleu el tomàquet i la ceba. Sofregiu tot, però vigilant que no es
cremi l'all.
En un plat
trinxeu les verdures al vostre gust i quan la cansalada estigui rosseta li
aboqueu. Remeneu perquè es vagi torrant.
Decoreu i serviu
calent