ELABORACIÓ DEDICADA als menuts de la casa. Si no teniu la joguina, ho podeu fer a mà!
Aquest cap de setmana he jugat a cuinetes. Primer a casa fent proves amb la joguina Baby Thermomix, perquè ahir havia de compartir joc amb unes noietes molt expertes: la Clara, la Marta i la seva amiga.
Aquest cap de setmana he jugat a cuinetes. Primer a casa fent proves amb la joguina Baby Thermomix, perquè ahir havia de compartir joc amb unes noietes molt expertes: la Clara, la Marta i la seva amiga.
Em van proposar
preparar mini magdalenes amb elles i con que encara no havia estrenat la joguina
vaig preferir fer primer una prova a casa.
Va ser un encert,
perquè vaig fer algun canvi en la proporció i algun retoc als ingredients de la
recepta que crec va millorar-ne el resultat. Sapigueu però, que no deixa de ser una joguina...
Ingredients
1 ou
5 cullerades rases
de sucre llustre
3 cullerades d'oli
d'oliva suau
4 cullerades de
llet
5 cullerades rases
de farina
1 culleradeta de
llevat químic
Un polsim de pell
de llimona
Motlles petits de
paper per fer magdalenes
Elaboració
1. Prepareu els
motlles de paper per fer magdalenes.
2. Prepareu la
farina i aboqueu-hi la culleradeta de llevat, passeu-la per un colador perquè no us quedin grumolls.
Reserveu-la pel final
3. Separeu la clara
del rovell i poseu-los cadascú en un bol diferent.
4. Poseu la
papallona al bol del joguet. Engegueu prement el botó d'engegar (veieu
fotografia) i tireu-hi la clara, el sucre llustre i el polsim de llimona. Programeu el temps amb el
selector de velocitat (+ -) a 01,30 i poseu el selector de velocitat al número 6.
5. Aboqueu pel broc
del bol i sense destapar, l'oli i la llet. Torneu a prémer els botons de temps
(+ -) i programeu-los a 00:30 segons i el selector de velocitat a 4.
6. Ara pugeu el
selector de velocitat a 6 i aboqueu-hi la farina deixeu que barregi 3 segons i
quan sentiu el xiulet, obriu la tapa i amb l'ajuda l'espàtula de la Baby feu
baixar la farina dels costats i remeneu a poc a poc amb la mateixa espàtula.
7. Aboqueu la
mescla als motlles de paper però sense omplir-los del tot.
8. Demaneu que els
enfornin durant 15 minuts.
Llestos!