Ingredients per a dues persones
2 peus de porc bullits
1 fulla de llorer
1 tomàquet madur gran
1 ceba mitjana
2 cullerades d'oli d'oliva verge
1 got de brou vegetal o de carn (el que
tingueu)
1 culleradeta de sal
1 gra d'all
1 culleradeta de pebre vermell picant
1/2 gotet de vi blanc
Per la picada: ametlles i avellanes
Elaboració amb el robot de cuina thermomix
Prepareu la picada i reserveu
Poseu l'all al bol de la màquina. Trinxeu
programant durant 2 segons a velocitat progressiva 5-10
Afegiu la ceba tallada en quatre trossos i el
tomàquet pelat i les cullerades d'oli. Trinxeu programant durant 5-6 segons a
velocitat progressiva 5-10
Afegiu el brou i sofregiu temperatura 100º durant
10 minuts a velocitat 1
Incorporeu els peus de porc bullits, la sal,
el vi, la cullereta de sal i programeu durant 15 minuts amb gir a l'esquerra velocitat
1 i temperatura 100.
Tireu-hi la picada i programeu 5 minuts més
amb mateixa temperatura, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
Si us agrada la salsa una mica més espessa afegiu a la picada una o dues galetes Maria.
Voilà!
Per fer-ho de manera convencional podeu seguir
els mateixos passos però a la cassola.