diumenge 18 2011

Lluç amb xampinyons i mantega de llimona


Amb aquest deliciós plat he encetat el curs amb el cuiner Joan Dalmau. Aquí la meva pràctica.

Ingredients per a dues persones
4 talls de lluç sense espina
100g de xampinyons
60g de mantega
1 grapat de panses
1 llimona
Oli verge d’oliva, sal i pebre negre
1 patata gran
Farina
Un polsim de julivert

Preparació
Peleu i talleu la patata a tires petites i primes. Coeu-les a foc lent perquè us quedin toves,  coleu-les i reserveu fins l’hora de muntar el plat que les fregireu de nou amb oli ben calent.
Renteu i talleu a làmines els xampinyons i fregiu en una paella amb oli, quan gairebé estiguin cuits tireu-hi el grapat de panses i el julivert trinxat. Reserveu

Saleu i poseu pebre al peix, enfarineu i fregiu amb l’oli d’oliva. 

Col·loqueu el lluç en una safata de servir i tireu els xampinyons a sobre i pel voltant junt amb les patates. Per acabar escalfeu la mantega en una paella i el suc de la llimona i tireu pel damunt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...