dimecres 24 2024

Galtes de porc a l’olla pressió

 


Ingredients

4 galtes de porc

1 pastanaga mitjana

1 ceba de Figueres

1 tros de porro

1 tomàquet mitjà

1/2 fulla de llorer

1 rodanxa de dos dit d’ample de pebrot vermell

Sal i pebre negre al gust

Elaboració

Poseu un bon raig d’oli d’oliva a l’olla pressió. Salpebreu les galtes de porc i col·loqueu a dins. Afegiu la pastanaga, ceba, porro, tomàquet (pelat), pebrot vermell i la fulla de llorer.

Aboqueu aigua un dit per a sota de l’alçada de les galtes i afegiu un rajolí més d’oli per a sobre.

Tapeu i programeu al num2 durant 35’ aproximadament (depenent de quin punt de cocció us agradi) Comenceu a comptar des del moment que escolteu xiular de forma seguida la vàlvula, llavors abaixeu el foc i espereu que passi el temps.

Un cop ja estigui  cuit, tanqueu el foc i deixeu refredar l’olla, veureu que ja no surt vapor.

Passeu el suc i les verdures, que us han quedat a l’olla, per la batedora elèctrica i feu-la servir de salsa.

És una elaboració senzilla i sense sofregits.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...