La bruixa és un
peix blanc francament bo i molt més econòmic que el llenguado. El podeu cuinar
de moltes maneres i sempre us quedarà bé.
Avui he escollit
una elaboració molt senzilla i saludable.
Ingredients per a dues persones
1 bruixa gran
2 patates
mitjanes
Oli d'oliva verge
Sal i pebre a
gust
Elaboració
Preescalfeu el
forn a 180ºC
Talleu les
patates a rodanxes, no molt gruixudes i feu-hi uns talls al damunt. Col·loqueu-les
a sobre la safata del fon untada d'oli o a sobre paper de plata també pintat amb
oli.
Poseu-les al forn
deu minuts, mentrestant salpebreu la
bruixa i passats els deu minuts la col·loqueu a sobre la safata desplaçant a un costat
les patates.
Tireu un bon raig
d'oliva verge per a sobre la bruixa i les patates abans d'enfornar. El temps
l'haureu de vigilar vosaltres perquè dependrà de la mida que hageu tallat les
patates, pes de la bruixa i del punt que us agradi menjar-ho.