Pa amb oli i xocolata

blog de cuina

Pàgines

  • inici
  • índex
  • cuina catalana
  • cuina delicada
  • berenars/esmorzars
  • menjars de carmanyola
  • cocció de llegums

cuina delicada

Aquí hi trobareu un recull de receptes poc elaborades, que poden servir d'orientació per confeccionar menús especialment personalitzats per a totes aquelles persones que per a una raó o una altra han de condimentar poc els aliments.
Espero que us agradin

Feu un "clic" sobre les lletres i entrareu a la recepta
Arròs amb llet
Arròs blanc al vapor 
Arròs bullit amb carbassó
Arròs bullit amb pèsols
Calçots al vapor  
Caldet de verdures amb pollastre
Crema de pèsols senzilla 
Canelons de mató i melmelada de carbassa
Espatlles de conill al vapor
Escudella senzilla  
Flams d'ou al vapor
Hamburgueses d'espinacs i vedella
Iogurts fets a casa 
Llenguado a la papillota 
Llibrets de llom al forn 
Mandonguilles de sípia
Mató cassolà 
Niu de bleda i arròs amb ous al forn
Pastís de verdures 
Pa o pastís de verdures (2)
Pastissets de bledes i patates
Patata i mongetes tendres al vapor
Pomes al vapor
Puré de verdures
Puré de carbassa
Puré de llenties sense pell
Sopa de pasta i arròs
Sopa de sèmola d'arròs
Truita de verdures a la planxa 
Truita de clares d'ou
Truita d'escarola
Truita d'espàrrecs
Verdures a la papillota 

També us pot interessar: cuina i càncer del cuiner Joan Dalmau
Veure recomanacions sobre l'alimentació equilibrada aquí
Print
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a TwitterComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Inici
Subscriure's a: Missatges (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRADUCTOR/TRANSLATE

Cercar en aquest blog

Situation de la Catalogne / Location of Catalonia / Localização da Catalunha

http://ca.wikipedia.org/wiki/Catalunya

Altres

  • Gourmet català

Compres online

  • DISPAN
  • EL ROC A LA CUINA

Entrades populars

  • Bruixa al forn
  • Pasta de dàtils i ametlla torrada
  • Gírgoles al forn amb all i julivert
  • Albergínies farcides sense carn
  • No tot han de ser greixos a la cuina. Avui, canelons senzills, ràpids i amb poc greix
  • Pa de pessic amb farina d'arròs
  • Llibrets de llom al forn

blocs que visito

  • rossella… Pane e Cioccolato
    Fa 22 hores
  • Kikakitchen
    Fa 1 dia
  • Fem un mos
    Fa 3 dies
  • David de Jorge
    Fa 5 dies
  • CriJoArMaEl
    Fa 5 dies
  • Pa amb oli i sucre
    Fa 1 setmana
  • La cuisine de Mercotte :: Macarons, Verrines, ... et chocolat
    Fa 4 setmanes
  • El Cocinero Fiel
    Fa 4 mesos
  • bufet de postres
    Fa 9 mesos
  • Estones lliures
    Fa 10 mesos
  • A tres quarts de quinze!A tres quarts de quinze!
    Fa 1 any
  • Bloc de cuina pa amb oli i xocolata
    Fa 1 any
  • La lionesa
    Fa 1 any
  • De buen comer y algo más
    Fa 3 anys
  • Mariona Quadrada
    Fa 3 anys
  • MiniCuisine
    Fa 3 anys
  • Què hi ha de postres?
    Fa 4 anys
  • La cuina de casa
    Fa 4 anys
  • Cuina i postres
    Fa 5 anys
  • Taller de sucre
    Fa 6 anys
  • Memòries d'una cuinera
    Fa 6 anys
  • Due Cuori e Una Padella!
    Fa 8 anys
  • Desastre a la cuina
    Fa 8 anys
  • recull de vídeos de cuina
    Fa 8 anys
  • Coisas doces
    Fa 9 anys

Més blocs interessants

  • chefNini
    Petite review de livres de cuisine
    Fa 4 dies
  • David de Jorge
    Asador Aldanondo
    Fa 5 dies
  • Easycooking
    Honey soaked Dates and Carrot Cake
    Fa 2 setmanes
  • Le palais gourmand
    Crêpes au babeurre
    Fa 2 setmanes
  • cuina generosa
    Embotits amb esperit social i integrador
    Fa 3 mesos
  • Tapa ' t de tapes
    Pastís de mousse de iogurt amb coco, gelea de maduixes, maduixes i dauets de coco
    Fa 3 anys
  • :: as melhores receitas de sobremesas de leonor de sousa bastos | flagrante delícia ::
    Receita de Scone-Rainha.
    Fa 3 anys
  • La Cuisine de Bernard
    Cake Ultime Orange Passion
    Fa 5 anys
  • Les gourmandises du Québec

Geobiologia

Geobiologia
Ester Pedrals

el bloc d'ebenisteria

el bloc d'ebenisteria

qui sóc

La meva foto
A peu coix. Núria Sagués
Visualitza el meu perfil complet

poti-poti: altres indrets que visito

  • Tuneando el blog

Participo a Memòries d'una cuinera

Participo a Memòries d'una cuinera
d' Amb idees a la llengua, Coses de Llàbiro, El món de juju
Recetas de cocina

arxiu del bloc

  • ▼  2020 (7)
    • ▼  de desembre (1)
      • Pasta de dàtils i ametlla torrada
    • ►  de novembre (1)
    • ►  de juny (5)
  • ►  2019 (16)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juliol (3)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (5)
  • ►  2018 (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2017 (15)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (9)
  • ►  2016 (4)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2015 (3)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2014 (16)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (3)
  • ►  2013 (62)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (3)
    • ►  de maig (4)
    • ►  d’abril (10)
    • ►  de març (13)
    • ►  de febrer (9)
    • ►  de gener (12)
  • ►  2012 (81)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (6)
    • ►  d’octubre (9)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  d’agost (6)
    • ►  de juliol (10)
    • ►  de juny (14)
    • ►  de maig (5)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (7)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (5)
  • ►  2011 (121)
    • ►  de desembre (8)
    • ►  de novembre (13)
    • ►  d’octubre (16)
    • ►  de setembre (10)
    • ►  d’agost (4)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (12)
    • ►  de maig (9)
    • ►  d’abril (9)
    • ►  de març (11)
    • ►  de febrer (14)
    • ►  de gener (14)
  • ►  2010 (45)
    • ►  de desembre (9)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (12)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (4)
    • ►  de febrer (4)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2009 (51)
    • ►  de desembre (4)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (9)
    • ►  d’agost (3)
    • ►  de juliol (11)
    • ►  de juny (5)
    • ►  de maig (14)

CAL QUE SAPIGUEM EL QUE MENJEM !!!!!!

CODIFICACIÓ DELS OUS

El "0" significa que provenen de gallines lliures i alimentades a base de pinsos ecològics.

L'"1" indica que provenen de gallines camperes lliures i alimentades amb pinsos naturals.

El "2" indica que provenen de gallines criades en grans naus, amuntegades horizontalment.

El "3" provenen de gallines amontegades verticalment en gàbies.

Font. revista MUY INTERESANTE







REVISTES I PORTALS

  • Revista Cuina
  • Marmiton
  • Marabout
  • Cuisineduquebec
  • Cuisineaz

Total de visualitzacions de pàgina:

el perquè del bloc

Neix pa amb oli i xocolata per recollir totes aquelles receptes que recordo haver vist a fer a casa i que ara vaig recuperant a poc a poc; per les noves receptes que faig tot jugant a la cuina, per aquelles que un dia decideixi provar de fer...

En fi, per totes aquestes coses bones, dolces o salades que dia a dia omplen els nostres sentits.

En record del pa amb oli i xocolata que tant de temps em va acompanyar a l'hora del pati de l'escola.
Tema Fantàstic, S.A.. Amb la tecnologia de Blogger.