Una proposta fresqueta heretada de les nostres àvies, per tant, avui he fet servir una sobre de flam Potax, tal com feia la meva.
Ingredients:
1 sobre de flam
3/4 de litre de llet
4-5 cullerades soperes de sucre
Pell de llimona ratllada
Un polsim de canyella en pols
4 rovells d'ou
Un motlle on hi haureu cobert el fons amb sucre cremat
2 paquets de galetes Maria
Elaboració:
Reserveu 1/2 got de llet per a diluir-hi la preparació del flam.
Poseu en un pot els ous amb el sucre i batiu. Poseu-lo al foc i afegiu la llet, la canyella i la pell de llimona. Quan comenci a bullir afegiu el 1/2 got de llet que hi heu disolt el Potax i deixeu que vagi espessant. El procés us pot durar 1'.
Aboqueu unes cullerades al fons del motlle, cubriu d'una capa de galetes i aneu fent capes.
Deixeu refredar i guardeu a la nevera. Desmotlleu al moment de servir.