dimarts 23 2020

Pastís de verdures


No és el primer cop que faig aquest pa o pastís de verdures, inspirat en un que vaig veure a fer al chef Karlos Arguiñano. Mai el faig igual, perquè els ingredients sempre van segons el que tinc a la nevera.

Ingredients:
1 enciam sencer
1/4 de porro
1/4 de carbassó petit
1/2 pebrot vermell
1 pastanaga
4 ous núm. 0
125 oli d'oliva
50ml d'aigua
200g farina
1 sobre d'impulsor
1 polsim de pebre negre
1 polsim de sal

Elaboració:
Forn preescalfat a 180ºC
Folreu amb paper forn un motlle tipus "plumcake"
Escaldeu l'enciam, coleu, talleu i escorreu molt bé. Deixeu refredar i reserveu
Talleu o trinxeu petites les altres verdures. Reserveu
Deixateu els ous en un bol, afegiu l'aigua, l'oli, pebre i sal. Afegiu la farina i l'impulsor. Remeneu bé perquè no us faci grumolls i totes les verdures reservades.
Col·loqueu la massa en el motlle i enforneu durant 35 minuts.
Abans de treure'l del forn feu la prova de "l'escuradents" per comprovar si està ben cuit.
Deixeu refredar abans de treure'l del motllo.

Avui l'hem acompanyat amb un toc de maionesa.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...