Al supermercat procuro comprar les galetes que portin pocs additius però...
Aquesta setmana farem un canvi i menjarem coca feta a casa. Una nova coca "al meu aire", com m'agrada anomenar a les meves coques, perquè gairebé mai les faig de la mateixa manera encara que els ingredients principals no variïn.
Avui hi ha:
3 ous
200 de farina
1 sobre de llevat Royal
100 de sucre
Un grapat de pinyons
Un grapat de panses de Corint
Un cullerada de mantega fosa
Aquesta setmana farem un canvi i menjarem coca feta a casa. Una nova coca "al meu aire", com m'agrada anomenar a les meves coques, perquè gairebé mai les faig de la mateixa manera encara que els ingredients principals no variïn.
Avui hi ha:
3 ous
200 de farina
1 sobre de llevat Royal
100 de sucre
Un grapat de pinyons
Un grapat de panses de Corint
Un cullerada de mantega fosa
PD: he de confessar que avui la coca no ha estat a l'alçada.
No ha pujat com sempre, potser perquè vaig batre els ous sencers (sempre primer faig les clares a punt de neu i llavors hi afegeixo els rovells) , o potser també perquè vaig fer servir una batedora nova... Vaja, que el proper cop no ho faré així
No ha pujat com sempre, potser perquè vaig batre els ous sencers (sempre primer faig les clares a punt de neu i llavors hi afegeixo els rovells) , o potser també perquè vaig fer servir una batedora nova... Vaja, que el proper cop no ho faré així