Jo, com molts de vosaltres, intento fer menjars fresquets. Avui he fet una amanida gens original però molt bona.
Ingredients
2 cabdells
1 ceba tendra
2 tomàquets de Montserrat madurs
1 grapat de fesols bullits
1 grapat de panses de corint
Oli d'oliva verge
Vinagre del vi o de poma i sal
Primer bulliu els fesols amb aigua i a foc lent, un cop cuits els deixeu refredar. Mentrestant talleu els cabdells, els tomàquets i la ceba.
Quan ho tingueu tot tallat, barregeu tots els ingredients de l'amanida en una safata i els amaniu amb un bon raig d'oli d'oliva, un rajolí de vinagre i sal al vostre gust.
Ingredients
2 cabdells
1 ceba tendra
2 tomàquets de Montserrat madurs
1 grapat de fesols bullits
1 grapat de panses de corint
Oli d'oliva verge
Vinagre del vi o de poma i sal
Primer bulliu els fesols amb aigua i a foc lent, un cop cuits els deixeu refredar. Mentrestant talleu els cabdells, els tomàquets i la ceba.
Quan ho tingueu tot tallat, barregeu tots els ingredients de l'amanida en una safata i els amaniu amb un bon raig d'oli d'oliva, un rajolí de vinagre i sal al vostre gust.