Una graellada de bolets pot ser fantàstica però, no sempre tenim la graella a mà. Una graellada de rovellons, ratlla l'exquisit però, tampoc els tenim sempre a mà.
En canvi el forn i la gírgola sempre estan al nostre abast.
Avui, he preparat una graellada d'aquests bolets.
Ingredients:
Gírgoles grans i fresques
Oli d'oliva verge
Sal
Pebre negre
4 grans d'all
Julivert fresc
Preparació:
Engegueu el forn amb el gratinador.
Folreu el sobre d'una safata amb paper de plata per posar-la a sota la graella pel tal que reculli el suc i no us embruti el forn.
Renteu i escorreu les gírgoles
Talleu o piqueu els grans d'all i el julivert fresc
Ara poseu les gírgoles a sobre de la reixa del forn, primer de cap per avall, tal com indica la fotografia, les deixeu coure per aquesta banda al vostre gust (dependrà si us agraden més o menys cuites).
Quan veieu aquesta banda prou cuita doneu-els-hi la volta i tireu a cada peça un bon raig d'oli d'oliva, un polsim de sal i pebre i el all i julivert picat.
Acabeu de coure (les vores han d'estar doradetes) i serviu-los calents.
Espero que us agradin!