dilluns 28 2011

Gírgoles al forn amb all i julivert

Senzill... senzill... més que senzill.

Una graellada de bolets pot ser fantàstica però, no sempre tenim la graella a mà. Una graellada de rovellons, ratlla l'exquisit però, tampoc els tenim sempre a mà. 
En canvi el forn i la gírgola sempre estan al nostre abast.
Avui, he preparat una graellada d'aquests bolets.

Ingredients:
Gírgoles grans i fresques
Oli d'oliva verge
Sal
Pebre negre
4 grans d'all
Julivert fresc

Preparació:
Engegueu el forn amb el gratinador.
Folreu el sobre d'una safata amb paper de plata per posar-la a sota la graella pel tal que reculli el suc i no us embruti el forn.
Renteu i escorreu les gírgoles
Talleu o piqueu els grans d'all i el julivert fresc

Ara poseu les gírgoles a sobre de la reixa del forn, primer de cap per avall, tal com indica la fotografia, les deixeu coure per aquesta banda al vostre gust (dependrà si us agraden més o menys cuites).  
Quan veieu aquesta banda prou cuita doneu-els-hi la volta i tireu a cada peça un bon raig d'oli d'oliva, un polsim de sal i pebre i el all i julivert picat.
Acabeu de coure (les vores han d'estar doradetes) i serviu-los calents.

Espero que us agradin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...